Portfolio

Wekelijks leveren wij tientallen video’s af voor onze tevreden klanten. In het onderstaande overzicht plaatsen wij regelmatig een video waar wij als team erg trots op zijn. We hopen je hiermee te inspireren om ook samen met ons te gekke content te maken voor jouw bedrijf of organisatie!

Gemeente Katwijk

Campagne

Een fixer, zoomer en een boomer. De Katwijkse burgermeester Cornelis Visser heeft de jongerentaal onder de knie. Katwijkse jongeren hebben samen met de gemeente en in het bijzonder met ‘Young Money Rich Cornelis’, een video gemaakt over het jaar 2020. Met een unieke videoclip geven de jongeren hun kijk op het afgelopen jaar. Dit project bestaat uit unieke samenwerkingen zoals het Welzijnskwartier en artiest Mick Spek.

Create By Mos

Social Media Content

Create By Mos is elk jaar weer een trouwe klant van ons en wilde dit jaar hun klanten verrassen met een bijzonder filmpje om dit rare jaar, waarin we in een coronapandemie leven, af te sluiten. Wat ons betreft goed gelukt. En wat de meiden van Mos betref: “Super gaaf!”.

Floral Trade Group

Korte bedrijfsfilm

Wat is Floral Trade Group voor bedrijf? Met deze korte bedrijfsfilm, waarin commercieel directeur Wim van der Plas op een beknopte manier de Floral Trade Group omschrijft, kunnen klanten en leveranciers in een mum van tijd kennis maken met de Floral Trade Group.

Van Rossum Facilities

Social Media Content

In 2020 verhuisde veel evenementen van fysiek naar online. Van Rossum Facilities heeft samen met Exact laten zien dat ook een online event een succes kan zijn. Wij mochten de testimonial van Ellis Nieuwlaat, eventmanager bij Exact, vastleggen.

Physic Point

Online lessen

Toen de sportscholen tijdens de eerst corona golf moesten sluiten kwamen de eigenaren van Physic Point naar ons toe met de vraag of wij iets konden betekenen voor hun leden. Samen met Physic Point hebben wij een aantal online lessen opgenomen zodat de leden ook thuis fit kunnen blijven!