? Livestream

3, 2, 1, actie! Met de livestreamservice van Sociaal Content Creators bedien je online je klanten en andere geĂ¯nteresseerden vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Zeker in de coronatijd, waar kleine evenementen al moeilijk fysiek te organiseren zijn, kunnen wij een oplossing bieden.

Onze Mogelijkheden

Bezoekers kunnen overal vandaan de livestream bekijken. Het maakt niet uit of zij op kantoor zitten of thuis op de bank. Ze kunnen de livestream makkelijk tussen de loop van de dag doorplannen.

Livestreaming is niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven, maar ook voor kleine bedrijven, verenigingen en bijvoorbeeld scholen. Door middel van interactie betrek je de kijkers bij de livestream. Lukt het niet om live te kijken, dan kan je de livestream vaak achteraf terugkijken.

Je hebt al een livestream met crew, professionele camera’s en professioneel geluid vanaf €450.

Een kleine selectie waar wij trots op zijn

Hebben we je nog niet kunnen overtuigen?

We hadden je graag een keer uitgenodigd om bij een livestream te komen kijken. Dan had je een mooi beeld gehad van wat we deden, maar dat is in verband met de coronamaatregelen helaas niet mogelijk.

Wel kunnen we je uitnodigen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken (op 1,5 meter afstand) onder het genot van een lekkere bak koffie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van onze gratis tips en tricks!
Subscribe
close-image